Piperul recoltat necopt se usucă la soare devenind negru și dur la textură.
Recomandări utilizare:
Piperul negru este cel mai utilizat condiment din lume. Are utilizari atât în bucătărie cât și în industria farmaceutică. Piperul negru face parte din aproape toate mixurile de condimente. Se folosește la gătit carne, pește, legume, omlete, salate, tocănițe, sosuri, supe etc.
Condiții păstrare:
La loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Mod ambalare: pungă laminată stand-up, 200g / pungă polietilenă, 1kg
Unitate de vânzare: 200g
Ingrediente: piper negru
Alergeni / Atenționări: -
Informații nutriționale (valorii medii per 100ml produs): valoare energetică 255kcal/1067kj | grăsimi 3,3g (din care saturate 1,0g) | carbohidrați 64,8g (din care zaharuri 0,6g) | proteine 11g | fibre 26,5g | sare 0,03g.
Link-uri utile: -