Dulceața de ceapă Valmi este obținută din fulgi de ceapă, amestecați cu condimentele potrivite, prin fierbere în apă cu zahăr și sirop de glucoză.
Sub formă de dulceață, ceapa poate fi consumată și de cei care nu acceptă cu ușurință gustul ori mirosul acesteia, profitând de binefacerile pentru sănătate: asigură echilibrul psihic, adjuvant în tratarea răcelii și a gripei, ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi, întărește imunitatea și previne anemia, este antibiotic și antiinflamator, dă savoare mâncărurilor.
Recomandări utilizare:
Este indicată pentru asezonarea platourilor cu brânzeturi, în salate cu brânză și fructe uscate; se poate adăuga în burgeri sau sandișuri, pe carnea de porc sau de pui la grătar, pe bruschette cu brânză sau după gustul și imaginația fiecăruia!
Condiții păstrare:
în locuri răcoroase și uscate; după deschidere, recomandat a se păstra în frigider.
Mod ambalare: borcan 212ml, 6 borcane/bax
Unitate de vanzare: borcan 230g
Ingrediente: fulgi de ceapă deshidratată, zahăr, sirop de glucoză, oțet din vin, sare, condimente în proporții variabile, agent gelifiere.
Alergeni / Atenționări: -
Informații nutriționale (valorii medii per 100g produs): valoare energetică 261kcal/1108kj | grăsimi 0,01g | carbohidrați 65g (din care zaharuri 59g) | proteine 0,2g | fibre 2,1g | sare 0,3g.
Link-uri utile: -