Turmeric (Curcuma) - 200g
Este un condiment de baza pentru bucataria asiatica. Se spune ca are calitati asemanatoare cu ale sofranului.
Ghimbirul are gust iute, fructat si aromatic si un miros puternic si iute, date de uleiul esential si mineralele continute.
Ghimbirul are origini stravechi asiatice, fiind un condiment specific bucatariei popoarelor din acest spatiu.
Se utilizeaza si in bucataria araba, in amestecuri cu alte condimente sau mirodenii, rezultand mixurile renumite orientale.
Recomandari utilizare: mancaruri cu fructe de mare, diverse sortimente de carne si vegetale.
Se foloseste si in domeniul patiseriei - fursecuri, placinte, prajituri -, dar si in diverse cocktailuri.
Conditii pastrare: in locuri uscate si racoroase.
Unitate de vanzare: punga 100g
Pentru a pastra aroma deosebita a ghimbirului, se livreaza in punga laminata, cu fereastra si fermoar pentru resigilare.
Este un condiment de baza pentru bucataria asiatica. Se spune ca are calitati asemanatoare cu ale sofranului.
Fulgi de morcov obtinuti prin tocare si deshidratare, de dimensiuni de cca 3*3mm, cu gust specific de morcov si culoare portocalie
Pudra obtinuta prin deshidratarea si apoi macinarea fina a usturoiului. Gustul si mirosul sunt specifice usturoiului
Zahar brun, 200 stick x 5g, ideal pentru cafea, ceai, limonada.